2.3.16

ZABRANjENA diskusija o vakcinama

Dešavanje je očekivano kada na "izvesnim" forumima krene diskusija o prinudi vakcinacije dece, ali nije normalno da se to desi na forumu čija je tematika prirodnost življanja - www.biodinamika.org ...

Tema je bila "Zašto gubimo poverenje u vakcine?". Zaključavanje teme je obrazloženo mojom ocenom da je jedan član foruma bot novog svetskog poretka jer nonšalantno tvrdi da su sve priče o štetnosti vakcina izmišljne. Isti član, za svoj avatar (sličicu iz profila), ima svima pokazan "srednji prst" - to ne smeta, ali linkovi o vakcinama smetaju! Šta drugo pomisliti kada neko danas kaže da vakcine nisu štetne i pokaže ti "srednji prst" - nego da je bot plaćen da širi naručenu "istinu"? Zaključavanje se desilo odmah posle moje poruke sa 5-6 linkova koji su pobijali takav stav dotičnog. Moderator je bio istina kulturan, sve kako zapoveda 'politička korektnost' (važan je spoljni gladac a ne suština), i baš zato ne mogu da se otmem utisku da zaključavanje nije uradio od svoje dobre volje nego po nalogu.

Evo tri slike kraja mog članstva na forumu koji ne dozvoljava da se kaže istina o vakcinama. Slike možete čitati u original veličini klikom na njih.




0 Comments:

Objavi komentar

<< Home